Allmänna villkor

 

Om Most Wanted Caps

 
Företaget har sitt registrerade säte i Finland. Företagets adress är:
 
MostWantedCaps Manamansalontie 3414, 88340 Manamansalo, Finland.
 
Företagsnummer: FI23022608
 
Telefonnummer +358465960038
 
IOSS-nummer: IM2461000145
 
Om du vill komma i kontakt med oss kan du skicka ett e-postmeddelande till support@mostwantedcaps.com med ditt ärende och dina kontaktuppgifter, och vi kommer att kontakta dig inom kort.
 
Beställning
 
När du har slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen hittar du all information om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.
 
Om det finns ett fel i orderbekräftelsen, vänligen kontakta oss omedelbart via e-post till support@mostwantedcaps.com
 
Leverans
 
Våra normala leveranstider är mellan 7-10 dagar. Observera! Ordrar som läggs på helger skickas tidigast på måndagen efter.
 
Om förseningar i leveransen uppstår (utan att vi har meddelat dig om någon längre leveranstid), vänligen kontakta e-postadressen: support@mostwantedcaps.com
 
Du kan begära en retur eller återbetalning inom 30 dagar från leveransdatumet, och du har rätt till återbetalning om varan inte kommer fram, då bör du kontakta oss inom 30 dagar från det sista beräknade leveransdatumet.
 
Priser
 
Alla priser i butiken inkluderar moms och vi betalar det genom vårt IOSS-nummer: IM2461000145
 
Vi förbehåller oss rätten till prisändringar som orsakas av prisändring från leverantör, feltryckning i prislistan och fel i priser på grund av felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.
 
Återkallande
 
När du köper varor på webbplatsen har du som kund en 30 dagars ångerrätt som gäller från mottagandet av en order du har beställt.
 
5.1 När du använder din ångerrätt:
 
Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss info@mostwantedcaps.com. I ditt meddelande ska ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer och de varor som återgår tydligt anges.
 
Du ska returnera produkterna till oss omedelbart och senast inom 30 dagar från uppsägningsmeddelandet.
 
Du är ansvarig för returfrakten, leveransen och skicket på produkterna vid retur, så produkterna ska skickas väl förpackade och i originalförpackningen.
 
Vid återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med det ursprungliga värdet på produkten vid användning eller skadad. 5.2 Ångerrätten gäller inte för:
 
Produkter som har förseglats (förseglats) av hälsoskäl eller hygienskäl och där förseglingen (försegligen) har brutits av dig.
 
Produkter som har karaktären av förseglad ljud- eller bildupptagning och där förseglingen har brutits av dig.
 
Specialbeställd produkt, som har skräddarsytts speciellt för dig eller har en tydlig personlig touch enligt dina önskemål.
 
Tjänster som har slutförts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.
 
Varor som kan försämras snabbt, som matvaror.
 
Lösa nummer av tidningar eller tidskrifter. För mer om den lagstadgade ångerrätten, se här.
 
Anspråk och klagomål
 
Vi kontrollerar alla produkter innan de skickas till dig. Om produkten fortfarande är skadad eller felaktig när den kommer fram, åtar vi oss, i enlighet med tillämplig konsumentskyddslagstiftning, att åtgärda felet kostnadsfritt.
 
Du måste alltid kontakta oss för godkännande innan du returnerar en defekt vara.
 
Klagomålet ska skickas omedelbart efter att felet har upptäckts. 6.1 Hur går du vidare för att klaga?
 
Eventuella fel och brister ska alltid reklameras till support@mostwantedcaps.com där du anger ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.
 
Om det inte lyckas oss att avhjälpa fe